Auksinė grandinėlė su pakabuku „Halo”

163 

Turime

  • Tikras 585 prabos auksas
  • Lietuvos prabavimo rūmų partneris
  • 14 dienų keitimas arba grąžinimas
  • Kyla klausimų? Laukiame jūsų žinutės
Apie papuošalą
Akmens tipas

Cirkonis

Aukso spalva

Raudonas auksas

Praba

585

Ilgis

42-45cm

Svoris

~1.60 g.

Aprašymas

Auksinė grandinėlė su pakabuku „Halo”

Tai išskirtinis, elegantiškas vėrinys su gilia simbolika. Šis prabangus papuošalas, pagamintas iš 585 prabos aukso, puikiai tinka tiems, kurie ieško ryškaus ir prasmingo papuošalo, pabrėžiančio jų stilių ir asmenybę.

Halo dizainas

„Halo“ pakabukas yra subtilaus ir apvalaus dizaino, kuris primena šviesos ratą arba aureolę. Šis motyvas dažnai siejamas su šventumu, apsauga ir šviesa. Halo forma simbolizuoja dvasinį tyrumą, amžinybę ir nekaltybę. Tai papuošalas, kuris gali tapti kasdieniu priminimu apie vidinę šviesą, harmoniją ir asmeninius tikslus.

Simbolika ir reikšmė

Halo – tai ne tik dekoratyvinis elementas, bet ir turtingos simbolikos nešėjas. Tradiciškai aureolė (halo) vaizduojama kaip šviesos žiedas virš šventųjų galvų, simbolizuojantis jų dvasiškumą ir šventumą. Šis simbolis taip pat gali reikšti apsaugą ir vadovavimą, padedantį siekti vidinės ramybės ir tobulėjimo. Dėl savo gilių prasmių „Halo“ pakabukas gali būti ypatingai svarbus tiems, kurie siekia dvasingumo ar nori išreikšti savo tikėjimą ir vertybes.

Unikalumas ir stilius

Auksinė grandinėlė su pakabuku „Halo“ yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina minimalistinį, tačiau prasmingą stilių. Šis papuošalas gali būti derinamas tiek su kasdieniais, tiek su iškilmingais drabužiais, suteikiant jiems subtilų blizgesį ir prasmę. Halo dizainas yra laikomas nesenstančiu, todėl šis papuošalas gali tapti ilgalaikiu aksesuaru jūsų kolekcijoje.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Auksinė grandinėlė su pakabuku „Halo””

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *