Auksinė grandinėlė su pakabuku „Žvaigždutė”

134 

Turime

  • Tikras 585 prabos auksas
  • Lietuvos prabavimo rūmų partneris
  • 14 dienų keitimas arba grąžinimas
  • Kyla klausimų? Laukiame jūsų žinutės
Papildoma informacija
Aukso spalva

Raudonas auksas

Praba

585

Ilgis

42-45cm

Svoris

~1.31 g.

Sertifikatas

Lietuvos Prabavimo Rūmai (LPR)

Aprašymas

Auksinė grandinėlė su pakabuku „Žvaigždutė”

Tai rafinuotas ir prasmingas papuošalas, skirtas tiems, kurie vertina grožį, subtilumą ir simboliką. Ši grandinėlė yra pagaminta iš 14k 585 prabos aukso, kuris suteikia šiam vėriniui ilgalaikį spindesį ir išliekamąją vertę.

Žvaigždės dizainas

Pakabukas „Žvaigžė“ – tai subtili žvaigždės formos detalė, kurią galima nešioti kaip kasdienį ar ypatingą papuošalą. Žvaigždės forma turi daug simbolinių reikšmių – ji simbolizuoja šviesą, viltį, sėkmę ir amžinąją dvasią. Žvaigždės simbolis nuo senų laikų buvo naudojamas kaip vadovas, nurodantis kelią tamsoje ir įkvepiantis siekti aukščiausių tikslų.

Stilinga ir universali

Auksinė grandinėlė su „Žvaigždės“ pakabuku yra idealus pasirinkimas tiems, kurie nori pridėti subtilų, bet prasmingą akcentą prie savo aprangos. Šis papuošalas puikiai derės tiek su kasdieniais drabužiais, tiek su elegantiškais apdarais, suteikdamas jiems papildomo žavesio. Žvaigždės simbolis taip pat gali būti asmeninis priminimas apie siekius ir tikslus gyvenime.

Simbolika ir reikšmė

Žvaigždė kaip simbolis dažnai siejama su sėkme ir apsauga. Daugelis tiki, kad žvaigždės forma gali atnešti laimę, padėti išlaikyti tikėjimą ir priminti apie asmeninius tikslus bei svajones. Žvaigždė taip pat siejama su visatos begalybe ir paslaptimi, todėl šis pakabukas gali būti puikus pasirinkimas tiems, kurie domisi astrologija ar ieško prasmingo papuošalo.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Auksinė grandinėlė su pakabuku „Žvaigždutė””

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *