Auksiniai auskarai „Lašas”

184 320 

Išvalyti
  • Tikras 585 prabos auksas
  • Lietuvos prabavimo rūmų partneris
  • 14 dienų keitimas arba grąžinimas
  • Kyla klausimų? Laukiame jūsų žinutės
Apie papuošalą
Aukso spalva

Raudonas auksas

Praba

585

Užsegimo tipas

Užspaudžiami vinukai

Dydis

Maži, Vidutiniai, Dideli

Svoris

~3.55 g., ~1.96 g., ~2.75 g.

Sertifikatas

Lietuvos Prabavimo Rūmai (LPR)

Aprašymas

Auksiniai auskarai „Lašas”

Tai elegancijos ir modernumo įsikūnijimas, auskarų forma primena tobulą vandens lašelio kritimą. Šie subtilūs, bet išraiškingi auskarai vinukai buvo sukurti tam, kad papildytų kiekvienos moters stilių, suteikiant jai subtilios prabangos ir laiko nepaliečiamo žavesio.

Įkvėpimas šių auskarų dizainui kilo iš gamtos grožio – tobulos vandens lašelio formos, kurią galima pastebėti lietui krintant ar rasos lašams susikaupus ant žolės. Ši forma, simbolizuojanti grynumą ir ramybę, buvo mėgstama nuo seniausių laikų. Dar Senovės Egipto laikais juvelyrikoje buvo naudojami lašų motyvai, siekiant atspindėti natūralų grožį ir harmoniją. Šiuolaikinėje juvelyrikoje ši forma įgavo naują prasmę, tapdama moteriškumo ir šiuolaikiško stiliaus simboliu.

Auksinių auskarų „Lašas“ universalumas leidžia jiems puikiai derėti tiek prie kasdienio, tiek prie šventinio garderobo. Dėl šių auskarų minimalistinio dizaino jie gali tapti ir pagrindiniu akcentu, ir subtiliu papildymu, suteikiant kiekvienam įvaizdžiui išskirtinumo.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Auksiniai auskarai „Lašas””

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *