Auksinė perlų apyrankė

149 

Turime

Įsigykite komplektą ir sutaupykite!
Auksinė upinių perlų apyrankė
Komplektas: Auksinė perlų apyrankė

Turime

Original price was: 149 €.Current price is: 142 €.
149 
Auksinis perlų vėrinys
245 
  • Tikras 585 prabos auksas
  • Lietuvos prabavimo rūmų partneris
  • 14 dienų keitimas arba grąžinimas
  • Kyla klausimų? Laukiame jūsų žinutės
Papildoma informacija
Akmens tipas

Perlas

Aukso spalva

Raudonas auksas

Svoris

~1.10 g.

Ilgis

19cm

Praba

585

Sertifikatas

Lietuvos Prabavimo Rūmai (LPR)

Aprašymas

Auksinė apyrankė iš perlų

Tai prabangus ir elegantiškas papuošalas, kuriame susijungia perlų grakštumas ir aukso spindesys. Ši apyrankė yra tikras klasikos simbolis, kurį vertina tiek tradicinio stiliaus gerbėjai, tiek modernių papuošalų mylėtojai. Perlų apyrankės visada buvo laikomos išskirtinės prabangos ir moteriškumo simboliu, todėl ši auksinė apyrankė su perlais puikiai papildys jūsų papuošalų kolekciją.

Perlų prabangos simbolis

Perlų apyrankė yra ypatingas papuošalas, kuriame atsispindi natūrali gamtos harmonija ir elegancija. Perlai nuo seno yra siejami su tyrumu, išmintimi ir amžinu grožiu. Šioje apyrankėje esantys perlai yra kruopščiai parinkti, kad atspindėtų tobulą formą, spalvą ir švytėjimą. Auksinės detalės dar labiau pabrėžia perlų grynumą, suteikdamos apyrankei papildomo prabangos akcento.

Upinių perlų apyrankė

Ši auksinė apyrankė yra papuošta aukštos kokybės upiniais perlais, kurie yra vertinami dėl savo natūralaus grožio ir unikalaus blizgesio. Upinių perlų apyrankės išsiskiria savo švelnia ir subtilia išvaizda, kurią sukuria natūralūs perlų atspalviai – nuo gryno balto iki švelnaus kreminio. Kiekvienas upinis perlas yra unikalus, todėl ši apyrankė ne tik puošia, bet ir suteikia ypatingą ryšį su gamta.

Stilius ir universalumas

Auksinė apyrankė iš perlų yra idealus aksesuaras tiek kasdieniam dėvėjimui, tiek ypatingoms progoms. Šis papuošalas puikiai dera su įvairiais stiliaus pasirinkimais – nuo elegantiškos vakarinės suknelės iki kasdienės aprangos. Perlų apyrankės yra universalios ir niekada neišeina iš mados, todėl jos tampa neatsiejama moters stiliaus dalimi. Ši apyrankė suteikia subtilų, tačiau prabangų akcentą bet kokiam įvaizdžiui.

Perlų apyrankių istorija ir reikšmė

Perlų apyrankės buvo dėvimos nuo senovės laikų, kaip galios, turto ir elegancijos simbolis. Dėl savo subtilumo ir prabangos šie papuošalai buvo itin vertinami karalių ir aristokratų. Ši auksinė apyrankė su perlais atspindi amžiną perlų žavesį, kuris išlieka madingas per amžius. Perlų apyrankė yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori pabrėžti savo individualumą ir stilių, tuo pačiu išlaikant ryšį su klasikinėmis vertybėmis.

Aukščiausia kokybė

Auksinė apyrankė iš perlų yra pagaminta iš 585 prabos aukso, kuris užtikrina jos ilgaamžiškumą ir nepriekaištingą blizgesį. Perlai yra tvirtai pritvirtinti, todėl apyrankė yra ne tik estetiška, bet ir patvari. Kokybiškos medžiagos ir meistriškas apdirbimas leidžia šiam papuošalui išlaikyti savo grožį ilgus metus, tapti vertinga šeimos relikvija ar ypatingu dovanojimo objektu.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Auksinė perlų apyrankė”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *