Auskarų pakabukas „Cirkonis”

133 

Išvalyti
  • Tikras 585 prabos auksas
  • Lietuvos prabavimo rūmų partneris
  • 14 dienų keitimas arba grąžinimas
  • Kyla klausimų? Laukiame jūsų žinutės
Apie papuošalą
Akmens tipas

Cirkonis

Aukso spalva

Raudonas auksas, Geltonas auksas

Praba

585

Svoris

~1.30 g.

Sertifikatas

Lietuvos Prabavimo Rūmai (LPR)

Išmatavimai

Aukštis 12,5mm, plotis 6mm

Aprašymas

Auskarų pakabukas „Cirkonis“ – paprasta prabanga su dideliu akcentu

Auskarų pakabukas „Cirkonis“ – tai rafinuotas ir subtilus papuošalas, skirtas tiems, kurie ieško elegantiškų, bet įspūdingų detalių savo įvaizdyje. Šis aksesuaras yra dekoruotas vienu dideliu cirkoniu, kuris spindi ne tik savo dydžiu, bet ir puikia skaidra bei blizgesiu. Papuošalas sukuria įspūdingą vizualinį efektą ir pabrėžia jūsų stilių per minimalistinę, tačiau prabangią išvaizdą.

Spindesys, kuris sužavi

„Cirkonis“ neabejotinai taps jūsų papuošalų kolekcijos žvaigžde. Dėl savo didelio dydžio ir preciziško apdirbimo, šis akmuo spindi ypatingai ryškiai ir sužavi bet kurią akimirką. Jį lengva derinti su įvairiais auskarais, nesvarbu, ar tai būtų smulkūs žiedeliai, ar stambesni auskarai. „Cirkonis“ sukuria efektą, kuris pritraukia dėmesį ir tampa puikiu akcentu jūsų kasdienėje arba vakarinėje aprangoje.

Idealus balansas tarp subtilumo ir įspūdžio

Vienas iš pagrindinių „Cirkonio“ pakabuko privalumų yra jo gebėjimas derinti subtilumą su įspūdžiu. Šis aksesuaras išlaiko minimalistinį stilių, tačiau jo didelis cirkonis suteikia papuošalui išskirtinumo ir papildomo blizgesio. Dėl šios priežasties pakabukas puikiai dera tiek prie oficialaus įvaizdžio, tiek prie laisvalaikio drabužių. Jo elegancija neperkrauna išvaizdos, o tik ją papildo ir suteikia subtilaus prabangos atspalvio.

Kokybė, kuri jaučiasi

Pakabukas „Cirkonis“ pagamintas iš kokybiškų medžiagų, užtikrinančių jo ilgaamžiškumą. Cirkonio akmuo yra kruopščiai apdirbtas, kad išlaikytų savo spindesį ir blizgesį daugelį metų. Be to, tvirta konstrukcija užtikrina, kad pakabukas išliks patikimas net ir kasdienio nešiojimo metu. Tai ne tik puošmena, bet ir vertingas aksesuaras, kuris išlaikys savo grožį ilgą laiką.

Kūrybiškas derinimas su kitais aksesuarais

Šis auskarų pakabukas taip pat suteikia galimybę eksperimentuoti su skirtingais stiliaus deriniais. Jį galima derinti ne tik su auskarais, bet ir su grandinėlėmis ar apyrankėmis, suteikiant papildomų stiliaus dimensijų. „Cirkonis“ tampa puikiu pasirinkimu tiek kasdienai, tiek ypatingoms progoms, nes lengvai prisitaiko prie įvairių aprangos stilių ir nuotaikų.

Akcentas, kuris pabrėžia jūsų unikalumą

Auskarų pakabukas „Cirkonis“ yra daugiau nei paprastas aksesuaras. Tai jūsų unikalumo išraiška, leidžianti išsiskirti subtiliais, bet prabangiais akcentais. Šis pakabukas taps svarbiu jūsų stiliaus elementu, kuris nuolat primins apie jūsų gebėjimą sujungti paprastumą su elegancija.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Auskarų pakabukas „Cirkonis””

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *